Chrzest
- Napoje 1 litr / osoba
Zimna płyta- karczek pieczony
- boczek faszerowany rolowany
- deska serów
- sałatka z selera z ananasem
- sałatka grecka
- pałeczki kurczaka
- schab : plastry schabu w galarecie z marchwią, groszkiem podane z dodatkiem cytryn
- śledziki w occie i oleju: typowa przystawka – zakąska
- jajka (faszerowane oraz w majonezie) : świeże jaja podawane z pysznym nadzieniem warzywnym
- marynaty + dodatki, sosy, dipy
- pieczywo 2 rodzaje : ciemne i białe
Obiad
Zupa- Rosół z kury
- Pieczarkowa
- Gulaszowa
Drugie danie- polędwiczki wieprzowe nadziewane śliwką przyprószone startym serem oraz zapiekane w piecu.
- Kluski śląskie , ziemniaki z koprem lub zapiekane kuleczki ziemniaczane
- Sosy
- Kapusta czerwona na ciepło, z pekińskiej z dodatkami, marchew z jabłkiem
Deser + kawa lub herbata- Jabłecznik
- Makowiec
- Domowe ciasto drożdżowe owocami sezonowymi
- Lody z bitą śmietaną i owocami
- Napoje 1 litr / osoba
Zimna płyta- deska z serami i wędliną
- Sałatki 3 rodzaje
- schab ze śliwką: pieczony schab nadziewany suszonymi śliwkami
- Szparagi w szynce
- Jajka w sosie tatarskim
- marynaty + dodatki, sosy, dipy
- pieczywo 2 rodzaje : ciemne i białe
Obiad- Barszcz biały z krokiecikami mięsnymi
- Flaki
- Rosół
Drugie danie- filet z kurczaka po hawajsku nadziewany ananasem, pieczarkami ,serem przypruszony startym serem i zapiekany w piecu/ po 2 porcje na osobę/
- Ziemniaki z grilla , ziemniaki z koprem, zapiekane kuleczki ziemniaczane bądź frytki
- Sałatka grecka z fetą , pomidorkami, ogórkiem , czarnymi oliwkami
Deser + kawa lub herbata- Jabłecznik
- Lody z bitą śmietaną i owocami